Industrilakering i Horsens, Fredericia og Kolding

Stationære højtryks maleanlæg efter behov.

Kvalitet og ekspertise siden 1985

Skal du have udført industrilakering i Horsens, Fredericia eller Kolding? Hos Fresa har vi specialiseret os i industrilakering (vådlakering) i mere end tre årtier. Vores lange erfaring indenfor branchen gør os til pålidelige eksperter, der kan håndtere en bred vifte af lakeringsopgaver.

Avancerede kabinefaciliteter og malingssystemer

Vi har investeret i flere kabiner udstyret med stationære højtryksmaleanlæg og elektrostatanlæg. Disse moderne faciliteter sikrer en præcis og jævn påføring af maling, uanset emnets kompleksitet. Vi har ekspertise i brugen af forskellige lakeringsprodukter, herunder PUR, EP, POL, ACRYL og SILICONE, der opfylder forskellige behov og krav.

Overholdelse af standarder og dokumentation

Vi udfører industrilakeringsopgaver i overensstemmelse med de strengeste standarder for kvalitet og holdbarhed. Vores processer er i overensstemmelse med DS/EN ISO 12944-18 og Norsok M-501, og vi leverer dokumentation, der bekræfter overholdelsen af disse standarder. Vi lægger stor vægt på at sikre, at vores kunder får den højeste kvalitet og pålidelighed i vores lakeringsarbejde.

Vores sprøjtekabine er rummelig med dimensionerne L 20 x B 6 meter, hvilket giver os mulighed for at håndtere store emner som containere, stålkonstruktioner og industrimaskiner. Sammen med vores topmoderne udstyr og en krankapacitet på 5 ton kan vi effektivt håndtere selv de mest krævende og omfattende opgaver. Vi tilbyder skræddersyede lakeringsløsninger, der opfylder vores kunders specifikke behov.
Se vores galleri her.

Skal vi hjælpe med din industrilakering i Horsens, Fredericia og Kolding

Kontakt os i dag for at lære mere om vores professionelle industrilakering og for at modtage et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefonnummeret (+45) 40 28 25 78 eller sende os en e-mail på info@fresa.dk.

Billeder fra dagligdagen

Overfladebehandling i Horsens, Kolding og Vejle
Industrilakering i Horsens, Fredericia og Kolding
Motor til wire - Industrilakering i Horsens, Fredericia og Kolding
Tromler til wires

Giv os et kald og fortæl om dit projekt