Sandblæsning i Horsens, Fredericia og Vejle

Det bliver gjort miljømæssigt korrekt.

Kabinen og udstyret: størrelse og fleksibilitet

Skal du have hjælp til sandblæsning i Horsens, Fredericia eller Vejle? Ved Fresa tilbyder vi sandblæsning, som en effektiv metode til overfladebehandling af forskellige emnetyper. Uanset om det drejer sig om stålelementer eller aluminiumsprodukter, kan vi håndtere det med vores alsidige sandblæsningsproces. Vi benytter primært stålsand og aluminiumsilikat som blæsemidler, der effektivt fjerner rust, gamle belægninger og andre urenheder fra overfladen.

Effektiv rustfjernelse og overfladeafrensning

Vores sandblæsningskabine er designet til at imødekomme forskellige behov. Med dimensionerne L 20 x B 7 meter kan vi let håndtere store og komplekse emner. Vi har også et 5 tons krananlæg, der gør det muligt for os at løfte og manøvrere emnerne sikkert og effektivt under sandblæsningsprocessen.

Vi er opmærksomme på, at nogle emner kræver en mere skånsom behandling. Derfor anvender vi også alternative blæsemidler, der er skånsomme mod følsomme materialer eller overflader. På den måde kan vi sikre, at emnet får den rette afrensning uden at blive beskadiget.

Efter sandblæsningen er vi ansvarlige for en miljømæssigt korrekt håndtering af brugt blæsemiddel og afblæst materiale. Vi sørger for, at disse materialer deponeres på en måde, der overholder alle miljømæssige retningslinjer og regulativer. Vores engagement i bæredygtighed og miljøansvarlighed sikrer, at vores sandblæsningsproces ikke kun er effektiv, men også respektfuld over for naturen.

Skal vi hjælpe med sandblæsning i Horsens, Fredericia, og Vejle?

Du er velkommen til at kontakte os for mere information om vores sandblæsningsmuligheder og for at modtage et uforpligtende tilbud. Kontakt os, hvis vi skal stå for din sandblæsning i Horsens, Fredericia eller Vejle. Vi kan kontaktes på telefonnummeret (+45) 40 28 25 78 eller via e-mail på info@fresa.dk.

Billeder fra dagligdagen

Overfladebehandling i Horsens, Kolding og Vejle
Industrilakering i Horsens, Fredericia og Kolding
Motor til wire - Industrilakering i Horsens, Fredericia og Kolding
Tromler til wires

Giv os et kald og fortæl om dit projekt